Tot am cautat un motiv sa ma intorc cat mai repede, desi personal din punct de vedere financiar nu am puterea sa le rezolv unele probleme mai presante dar vroiam cumva sa aflu macar minimul pe care il pot face eu. Asa ca am cumparat produse de igiena si aici ma refer la strictul necesar fiind protectia anti COViD-19, mai ales data fiind perioada prin care trecem.

 

Mai atasez o poza, sa fie clar ca au ajuns la destinatia menita. Oricum au avut scopul scontat, deschizand o portita de informatii necesare pentru a sti cum sa procedez mai departe. Insa trebuie ca am vrut si un motiv adiacent: sa fie clar ca am purtat manusi si masca de fiecare  data cand ne-am intalnit, siguranta copiilor este cruciala, asadar am luat masurile necesare.

Inocenta mea si credinta mea in sistem, ma facea sa traiesc cu credinta ca daca s-ar ajunge intr-o astfel de situatie, cum este aceasta pandemie, unele produse cruciale pentru a preveni pe cat posibil raspandirea infectarii, vor fi asigurate in mod automat catre familiile si zonele unde este nevoie. 
Insa nu are absolut nici un rost sa fac acuzatii,  e mult mai eficienta actiunea decat vorba. Totusi, cu aceasta vizita am reusit sa aflu mai mult si sa ma apropii de copii care dealtfel sunt doua suflete minunate. 
La plecare, Roberto mi-a spus la ureche ce il doare de fapt pe el si ca nu au sarbatorit Craciunul anul asta, nu a primit nici un cadou, nici macar o jucarie. Asa ca am facut o intelegere: daca se spala pe maini regulat si asculta de mami, vine si cadoul. Instant l-am primit eu pe al meu: 

Open chat
Ajuti si tu?
Hei, Ajust si Castig iti ureaza bine ai venit in familia noastra!
Te putem ajuta cu ceva?